Flipkart Fake or Not, Flipkart Fake or Not Fake, Flipkart Quiz Answers Today, Fake or Not Flipkart Answers Today, Flipkart Answers Today, Flipkart Quiz, Flipkart Quiz Today, - Tags


Flipkart-Fake-Or-Not-Fake-Quiz-Today-Answers


Flipkart Fake or Not Fake Today Answers - 13 October 2020 - Win Prizes 


Flipkart - India's Top eCommerce Site comes with Fake or Not Fake Quiz . This Contest makes you Malamaal everyday. Flipkart is giving opportunity to every user to win amazing prizes, gift cards, vouchers, super coins everyday. These prizes worth Lakhs. You need to give correct answers of all five questions and you can win assured gift from Flipkart. You can find new quizzes everyday in Flipkart Video Section named "Fake Or Not" in Flipkart App. 

Here I will provide all Correct Answers everyday. So Come Here Everyday and Win Everyday.


Click Here to play quiz


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 13 October 2020 

E92: Digital Trees?


Question 1. The 91 in Bira's logo is reference to the number of flavours they have?

Answer 1. Fake


Question 2. A football team socially distanced from their opponent and lost 37-0?

Answer 2. Not Fake


Question 3. 'Hello' was the name of Alexander Graham Bell's wife?

Answer 3. Fake


Question 4. Australia gave email address to trees?

Answer 4. Not Fake


Question 5. India's national emergency number is 112?

Answer 5. Not Fake


How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz in Flipkart

  1. First Download Flipkart App From Play store or Click Here and Open & Sign up with your Mobile Number
  2. Go to Video in Flipkart App (see in Bottom) or Click Here to play quiz
  3. Find Fake or Not Fake Quiz and Play
  4. Give Correct answer of all 5 questions and win assured gift


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 12 October 2020 

E91: The Origins of Batman


Question 1. Bricks from the ruins of the Indus valley civilization were used to build railways?

Answer 1. Not Fake


Question 2. The Nepal government held a meeting at the Mount Everest?

Answer 2. Not Fake


Question 3. Countries can claim planets for themselves?

Answer 3. Fake


Question 4. The inspiration for Batman was taken from a Mayan Sculpture?

Answer 4. Fake


Question 5. Tamil is one of the official language of Singapore?

Answer 5. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 11 October 2020 

E90: Chota Packet Bada Dhamaka


Question 1. The Taj Mahal Palace hotel is the first building in India to be trademarked?

Answer 1. Not Fake


Question 2. The Kiwi fruit is native to India?

Answer 2. Fake


Question 3. The world's youngest author is a 5 year old?

Answer 3. Fake


Question 4. The word 'GOD' can be seen on this turtle's shell?

Answer 4. Not Fake


Question 5. A foreigner can also be awarded the Padma Bhushan?

Answer 5. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 09 October 2020 

E88: Rainbow Corn


Question 1. India hasn't won an Olympic medal in hockey after the introduction of artificial grass?

Answer 1. Fake


Question 2. A letter was delivered 100 years after it was posted?

Answer 2. Not Fake


Question 3. The Police are employing geese for patrolling duty?

Answer 3. Not Fake


Question 4. The five letters K J H P H on the KXIP logo represent the names of the owners?

Answer 4. Fake


Question 5. Rainbow corn is edible and can be grown easily?

Answer 5. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 08 October 2020 

E87: Air Force Day Special


Question 1. The world's highest airstrip is in India?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Seawater is salty due to fish urine?

Answer 2. Fake


Question 3. Titanic II will take the same route as the original ship?

Answer 3. Not Fake


Question 4. An Egyptian mummy was issued a passport to travel?

Answer 4. Not Fake


Question 5. 'Hollywood' sign in Los Angeles was once made into 'Hollyweed'?

Answer 5. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 07 October 2020 

E86: Bollywood in Switzerland


Question 1. A music device with an Indian song has been sent out of the solar system?

Answer 1. Not Fake


Question 2. There is a volcano which erupts blue flames?

Answer 2. Not Fake


Question 3. Coffee stunts growth in children?

Answer 3. Fake


Question 4. Dolphins can't breathe under water?

Answer 4. Not Fake


Question 5. Yash Chopra was the first Bollywood director to shoot a movie in Switzerland?

Answer 5. Fake


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 06 October 2020 

E85: The Bengal Tiger


Question 1. The smallest satellite to be launched to space was built by an Indian teenager?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Pyramids are found only in Egypt?

Answer 2. Fake


Question 3. The youngest person to receive heart surgery was only a minute old?

Answer 3. Not Fake


Question 4. Raja Harishchandra was the first motion picture to be shot in India?

Answer 4. Fake


Question 5. An American football team is called Bengals and has a Bengal tiger as its mascot?

Answer 5. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 05 October 2020 

E84: Taj's Unwelcome Guest


Question 1. Donald Duck was banned in some countries because the cartoon doesn't wear pants?

Answer 1. Fake


Question 2. A man chanted 'Modiji' for 24 hours on his YouTube channel?

Answer 2. Not Fake


Question 3. The organization that names hurricanes has run out of names for this season?

Answer 3. Not Fake


Question 4. A leopard entered Taj's Ranthambore resort?

Answer 4. Fake


Question 5. A Boy missed his NEET exam by 10 minutes after travelling for several 700 Kms?

Answer 5. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 04 October 2020 

E83: Om Shanti Om


Question 1. The sale of e-cigarettes is banned in India?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Cutting an earthworm in the middle produces two earthworms?

Answer 2. Fake


Question 3. A man lied about being Covid positive to spend time with his lover?

Answer 3. Not Fake


Question 4. Om Shanti Om is Deepika Padukone's debut film?

Answer 4. Fake


Question 5. Killer whales are actually dolphins?

Answer 5. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 03 October 2020 

E82: Chhetri vs Messi


Question 1. Kerala to launch water taxis from October 2020?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Different countries see different phases of Moon on the same day?

Answer 2. Fake


Question 3. Facebook's main colour is blue because Mark Zuckerberg has a red-green color blindness?

Answer 3. Not Fake


Question 4. Laika the dog was the first animal sent to space?

Answer 4. Fake


Question 5. Sunil Chhetri has scored more international goals than Lionel Messi?

Answer 5. Not Fake


How to Play Flipkart Fake or Not Fake Quiz in Flipkart

  1. First Download Flipkart App From Play store or Click Here and Open & Sign up with your Mobile Number
  2. Go to Video in Flipkart App (see in Bottom) or Click Here to play quiz
  3. Find Fake or Not Fake Quiz and Play
  4. Give Correct answer of all 5 questions and win assured gift


Flipkart Fake or Not Fake Todays Answers - 02 October 2020 

E81: Gandhiji Special


Question 1. In 1948 no one was awarded The Noble Peace Prize?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Robots dogs are being used to maintain social distancing in Singapore?

Answer 2. Not Fake


Question 3. Apple Inc. gets its name from the apple that fell on Isaac Newton?

Answer 3. Fake


Question 4. The Moon completes one revolution around the Earth in one day?

Answer 4. Fake


Question 5. Rishi Kapoor paid money to get an award for Bobby?

Answer 5. Not Fake


Flipkart Fake or Not Fake Answers - 01 October 2020

E80: Origins of Bajrangi Bhaijaan


Question 1. American president Donald Trump told people to vote twice?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Sitaphal is native of India?

Answer 2. Fake


Question 3. Chinese tourists were seen on Indian side of Pangong lake?

Answer 3. Fake


Question 4. Bajrangi Bhaijaan was partly inspired by an old Telugu movie?

Answer 4. Not Fake


Question 5. One of the world's most expensive coffees is made from animal poop?

Answer 5. Not Fake



Flipkart Fake or Not All Answers of September 


30 September 2020 Answers

E79: Parsi mein Mahabharat?


Question 1. Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu's anti-Hindi movement?

Answer 1. Fake


Question 2. There is no gravity in space?

Answer 2. Fake


Question 3. High heels were originally made for men?

Answer 3. Not Fake


Question 4. Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name 'Razmnama'?

Answer 4. Not Fake


Question 5. Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone?

Answer 5. Not Fake


29 September 2020 Answers

E78: Mogambo in Hollywood


Question 1. Frequently cracking your knuckles can cause arthritis?

Answer 1. Fake


Question 2. Ministry of Corporate Affairs to give laptops tp students for Rs 3500?

Answer 2. Fake


Question 3. Pluto's highest mountain ranges are named after Tenzing Norgay & Edmund Hillary?

Answer 3. Not Fake


Question 4. Amrish Puri has acted in a Steven Spielberg movie?

Answer 4. Not Fake


Question 5. A bar in Delhi sells fresh air to people?

Answer 5. Not Fake


28 September 2020 Answers

E77: Akki aur gau mutra?


Question 1. The payment app 'BHIM' in named after Dr. B.R. Ambedkar?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Every year Sudha Murthy spends one day selling vegetables?

Answer 2. Fake


Question 3. Cancers can also be caused by bacteria and viruses?

Answer 3. Not Fake


Question 4. Dandruff can spread from one person to another?

Answer 4. Fake


Question 5. Akshay Kumar drinks cow urine every day?

Answer 5. Not Fake


27 September 2020 Answers

E76: Dangal in China


Question 1. Dangal is the highest earning non-English foreign language movie in China?

Answer 1. Not Fake


Question 2. India was declared polio-free by the WHO?

Answer 2. Not Fake


Question 3. TATA Motors has launched a cab service to compete against Uber and Ola?

Answer 3. Fake


Question 4. Skin is the largest organ in the human body?

Answer 4. Not Fake


Question 5. Jingle Bells was written for Christmas?

Answer 5. Fake


26 September 2020 Answers

E75: Om Suryaya Namaha?


Question 1. Lalu Prasad Yadav has a daughter named after a government legislation?

Answer 1. Not Fake


Question 2. NASA recorded 'Om' sound from the sun?

Answer 2. Fake


Question 3. Humans are either brained (creative) or left brained (logical)?

Answer 3. Fake


Question 4. A female Python laid eggs despite not being near a male for 15 years?

Answer 4. Not Fake


Question 5. The first international cricket match was played between USA and Canada?

Answer 5. Not Fake


25 September 2020 Answers

E74: Einstein Not a Genius?


Question 1. Urine contamination in swimming polls causes redness in eyes?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Bill Gates listed 'Toilet : Ek Prem Katha' as one of the most inspiring things of 2017?

Answer 2. Not Fake


Question 3. Albert Einstein failed math in school?

Answer 3. Fake


Question 4. India's first IIT was set up in a former prison?

Answer 4. Not Fake


Question 5. Government were buying Covid-19 test kits in 2018?

Answer 5. Fake


24 September 2020 Answer

E73: The Virat & RCB Saga


Question 1. Indian Air Force tweeted that a Rafale had crashed and a pilot was martyred?

Answer 1. Fake


Question 2. A circus in Germany sold lion poop to raise funds?

Answer 2. Not Fake


Question 3. Virat Kohli is the only player to have played for the same team in all seasons of the IPL?

Answer 3. Not Fake


Question 4. A piece pf paper can't be folded in half more than seven times?

Answer 4. Fake


Question 5. ISRO has not had a PSLV numbered 13 in all its 50 launches?

Answer 5. Not Fake


23 September 2020 Answers

E72: Baarish ka Mendhak


Question 1. Amartya Sen India's economy would be hit by the ban on PUBG?

Answer 1. Fake


Question 2. In Bhopal a pair of frogs were 'married' to appease the rain gods?

Answer 2. Not Fake


Question 3. The Indian National Congress party's symbol used to have to bullocks on it?

Answer 3. Not Fake


Question 4. There are people who work as professional fart smellers?

Answer 4. Not Fake


Question 5. A Pakistani fighter jet flew under a bridge?

Answer 5. Fake


22 September 2020 Answers

E71: Haathi aur Chuha


Question 1. A man blew up a part of hid house while chasing a fly?

Answer 1. Not Fake


Question 2. Bengaluru was the first Asian city to get street lights?

Answer 2. Not Fake


Question 3. Elephants are afraid of mice?

Answer 3. Fake


Question 4. Lord Hanuman is mentioned in the movie Black Panther?

Answer 4. Not Fake


Question 5. Golden Temple Amritsar lit hundreds of lanterns during Diwali?

Answer 5. Fake


21 September 2020 Answer

E70: Bade Miyan Chote Miyan


Question 1. Kerala has a literacy rate of 100% ?

Answer 1. Fake


Question 2. Adidas and Puma founders were brothers?

Answer 2. Not Fake


Question 3. In the 16th century Nostradamus had predicted the rise of a leader - Narendus from Gudjaratus?

Answer 3. Fake


Question 4. A banana duct-taped was sold for lakhs of rupees?

Answer 4. Not Fake


Question 5. Ambanis will help Kangana Ranaut with Rs 200 crore for a new studio?

Answer 5. Fake


20 September 2020 Answers

E69: Twinkle Twinkle Big Star


Question 1. Sikkim is India's first fully organic state?

Answer 1. Not Fake


Question 2. A B AB O are the only blood types in the world?

Answer 2. Fake


Question 3. A person unknowingly swallows an average of 8 live spiders in their sleep each year?

Answer 3. Fake


Question 4. The European Organization for Nuclear Research (CERN) has a 2 meter tall statue of lord Shiva?

Answer 4. Not Fake


Question 5. Twinkle Khanna has been one of India's best-selling female authors?

Answer 5. Not Fake


19 September 2020 Answers

E68: Royal Cause


Question 1. World's shortest regular commercial fight stays in air for about one minute?

Answer 1. Not Fake


Question 2. This year Rajasthan Royals is being sponsored by brand of Sanitary Napkin?

Answer 2. Not Fake


Question 3. The Indian Flag hoisted at the Wagah Border is the largest flag in world?

Answer 3. Fake


Question 4. IIT Delhi placed an ad asking for dog handlers with a B-tech degree?

Answer 4. Not Fake


Question 5. Illegal to chew gum in Singapore?

Answer 5. Fake


18 September 2020 Answer

E67: Jai Shri Ram


Question 1. A scheduled power cut was altered to let Viswanathan Anand play chess online?

Answer 1. Not Fake


Question 2. World's largest desert has virtually no sand?

Answer 2. Not Fake


Question 3. US economy contracts more than India in the April-June quarter?

Answer 3. Fake


Question 4. Jai Shri Ram is written on Facebook more than 200 crore times a day - Mark Zuckerberg?

Answer 4. Fake


Question 5. Face mask translates your speech into languages?

Answer 5. Not Fake


17 September 2020 Answers 

E66: Biscuit Ke Andar Chai


Question 1. It is harmful to go for a swim right after eating?

Answer 1. Fake


Question 2. Neerja Bhanot was the only woman to win India's highest Peacetime Gallantry Award?

Answer 2. Fake


Question 3. A large python can swallow a whole human being?

Answer 3. Not Fake


Question 4. Former US President Richard Nixon called India women 'most unattractive' 

Answer 4. Not Fake


Question 5. Edible cups are being used at a tea stall in Tamilnadu 

Answer 5. Not Fake


Must Read:

1. Amazon Daily Quiz Answers

2. Free Flipkart Plus Membership

Post a Comment

Previous Post Next Post