Amazon Quiz Answers Today - Win Prizes

Amazon Quiz Answers Today - 13 October 2020 - Win OnePlus 8 Pro


So here we are back today again with the answers of Amazon India Daily Quiz.

Amazon India is giving opportunity to each and every user of its platform to win big and exciting prizes everyday. You can win premium smartphones like iPhone, MacBook, Samsung smartphones .etc and other gadgets & accessories like Fossil Watches, Washing Machines .etc and also gift vouchers like 500 rs, 1000 rs, 10000 rupees Gift Card & More for free.



Amazon India comes everyday with new and exciting prizes. You just need to give answers to all questions that Amazon asks you daily. You can play Amazon Quiz only in Amazon App.  You can not play this quiz on Amazon Website by opening in the web browser.


Amazon Quiz Timing - Everyday between 8 am to 12 pm

Prize of winner today - OnePlus 8 Pro

No. of winners today - 1 Winner

No. of Questions today - 5 Questions



How to play Amazon India Quiz Today?


  • You need to download Amazon India mobile app - Click Here to download

  • Sign up using your mobile number or Sign in if you already have an account in Amazon India.

  • Now click on Three Line or Menu icon or you can directly search quiz in the search bar of Amazon app

  • Now Tap on Funzone and then Amazon Daily Quiz Time banner.

  • Give the answers of all given questions (All Today Amazon Quiz answers are below)


Amazon Daily Quiz Answers Today - 13 OCT 2020 - Win OnePlus 8 Pro


Question 1. After a gap of 16 years, mineral exploration has started at which iconic mining region?

Answer 1. Kolar Gold Fields


Question 2. Which international city is building a pilot electric road that will power specially equipped buses as they drive?

Answer 2. Tel Aviv


Question 3. The Shanti Swarup Bhatnagar award recognises outstanding work by Indians in which field?

Answer 3. Science & Technology


Question 4. Air India One, a VVIP aircraft meant to fly the Prime Minister and President of India, is manufactured by which company?

Answer 4. Boeing


Question 5. The logo of which of these organisations has recently been changed for the first time since its inception in 1982?

Answer 5. Sports Authority of India




Now you have successfully participated in Amazon Daily Quiz. You can also tweet about your participation in Amazon Daily Quiz using the hashtag #QuizTimeMorningsWithAmazon on Twitter. Winners are chosen randomly. It is totally based on your luck to be the winner. Winners will be notified through SMS or Email by Amazon India.


We hope that TechyBuff helped you in solving Amazon Daily quiz in a few seconds and you have enjoyed reading my articles. We will come again tomorrow with new Amazon Daily quizzes and answers. Please don’t hesitate to comment below about any queries or suggestions. All suggestions and feedback are welcome. See you tomorrow


Also Read : Flipkart Fake or Not Fake Answers Today



Old Answers of Amazon Daily Quiz


Amazon Daily Quiz Answers Today - 12 OCT 2020 - Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. Sheikh Sabah Al Ahmad Al Sabah, who recently passed away, was the ruler of which country?

Answer 1. Kuwait


Question 2. In which of these cities has a single coach AC tram been unveiled with a library inside it- branded as Library on Wheels?

Answer 2. Kolkata


Question 3. To mark which country’s 71st National Day did the country’s first Mars probe send back a ‘selfie’ from deep space?

Answer 3. China


Question 4. Which filmmaker has been appointed as the chairman of the governing council of the Film and Television Institute of India?

Answer 4. Shekhar Kapur


Question 5. Which missile, recently tested by India, is regarded as the fastest supersonic cruise missile in the world?

Answer 5. BrahMos


Amazon Daily Quiz Answers Today - 11 OCT 2020 - Win Philips Soundbar

Question 1. Name India’s first multi-wavelength astronomical observatory, that recently completed five years of imaging celestial objects in space.

Answer 1. Astrosat


Question 2. In September 2020, which former Indian bowler was appointed the chairperson of BCCI women’s selection committee?

Answer 2. Neetu David


Question 3. Which Bollywood actor was recently awarded with SDG Special Humanitarian Action Award by the United Nations?

Answer 3. Sonu Sood


Question 4. Which Indian footballer is the winner of the 2019-20 AIFF Men’s Footballer of the Year Award?

Answer 4. Gurpreet Singh Sandhu


Question 5. Japan Airlines recently said that it would retire which phrase from their in-flight announcements made in English?

Answer 5. Ladies and Gentlemen


Amazon Daily Quiz Answers Today - 09 OCT 2020 - Win Philips HTL3320 Soundbar

Question 1. Delhi’s IGI airport will now have India’s first and exclusive terminal for what?

Answer 1. Private Jets


Question 2. According to the India Happiness Report 2020, which is the happiest state in India?

Answer 2. Mizoram


Question 3. Which African country recently held a state funeral in honour of Moussa Traore, its former president?

Answer 3. Mali


Question 4. Which of these is the official premium lifestyle brand of soccer legend Lionel Messi?

Answer 4. The Messi Store


Question 5. A total of 12 faculty members of AICTE-approved institutes received the first-ever ________ Best Teacher Awards 2020. Fill in the blank.

Answer 5. Visvesvaraya


Amazon Daily Quiz Answers Today - 08 OCT 2020 - Win OnePlus 8 pro

Question 1. Which organization has recently pledged to build BARDA – an agency for biomedical advanced research and development?

Answer 1. European Union


Question 2. Which business group recently won the contract to build our new Indian Parliament?

Answer 2. Tata


Question 3. Who was the Man of the Match in the very first encounter of the 2020 IPL?

Answer 3. Ambati Rayudu


Question 4. Which brand recently launched GIGAnet, a strong and fast 4G network?

Answer 4. Vi


Question 5. Which country has become the first to issue a sovereign bond linked to the sustainable development goals set by the United Nations?

Answer 5. Mexico


Amazon Daily Quiz Answers Today - 07 OCT 2020 - Win OnePlus 8 pro

Question 1. In the sport shown in the visual, what role is the person in picture performing?

Answer 1. Pitcher


Question 2. This famous historical site is located in which country?

Answer 2. Jordan


Question 3. Looking at the sea of red, identify which football club this is the home ground for

Answer 3. Manchester United


Question 4. This famous luxury carmaker is a subsidiary of which group?

Answer 4. BMW


Question 5. Where in France would you find this famous palace?

Answer 5. Versailles


Amazon Daily Quiz Answers Today - 06 OCT 2020 - Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. What are these birds called??

Answer 1. Flamingos


Question 2. This famous bridge is located in which city?

Answer 2. San Francisco


Question 3. Name this food item, popular in France and around the world?

Answer 3. Crepe


Question 4. What is the name given to this young one of an animal?

Answer 4. Joey


Question 5. This famous place is in which country?

Answer 5. Singapore


Amazon Daily Quiz Answers Today - 05 OCT 2020 - Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1. Russian research and development enterprise ‘Zvezda’ has started the manufacturing of what for ISRO’s Gaganyaan Mission?

Answer 1. Space Suit


Question 2. The 13th edition of Aero India-21, Asia’s largest exposition of such a kind, will be held in which Indian city?

Answer 2. Bengaluru


Question 3. Which social-media platform has launched a dedicated search prompt to prevent suicide, named #ThereIsHelp?

Answer 3. Twitter


Question 4. Etosha National Park, recently featured in NASA observatory photographs, is located in which country?

Answer 4. Namibia


Question 5. Which bank has launched ‘iStartup 2.0’ a comprehensive programme for start-ups?

Answer 5. ICICI Bank


Amazon Daily Quiz Answers Today - 04 OCT 2020 - Win Samsung Galaxy M21 Mobile

Question 1. What type of music did the Marathi film “The Disciple”, that won the International Critics Award in the Venice Film Festival, focus on?

Answer 1. Indian Classical


Question 2. According to a recent report by the National Statistical Office, which Indian state topped with a 96.2% literacy rate in the year 2017-18?

Answer 2. Kerala


Question 3. ‘Sustainable Shipping for a Sustainable Planet’ is the 2020 theme for which day, to be observed on 26th September this year?

Answer 3. World Maritime Day


Question 4. Which Bollywood actor has recently been appointed the Chairman, National School of Drama Society?

Answer 4. Paresh Pawal


Question 5. The MVP for the 2019-20 NBA Regular Season represents which country in international basketball?

Answer 5. Greece


Amazon Daily Quiz Answers Today - 03 OCT 2020 - Win a Sony Speakers

Question 1. Winner of the 2020 US Open Men’s Singles Dominic Thiem hails from which European country?

Answer 1. Austria


Question 2. The Indian Government on September 14, 2020 banned the export of which of these food items?

Answer 2. Onions


Question 3. The Kosi Rail Mega Bridge, Inaugurated on 18th September 2020, was established in which Indian state?

Answer 3. Bihar


Question 4. As assigned by CEO Michael Scott, who had employee id no 1 in the company which manufactures these products?

Answer 4. Steve Wozniak


Question 5. 11th September saw the 125th birth anniversary of Acharya Vinoba Bhave, the founder of which movement?

Answer 5. Bhoodan Movement


Amazon Daily Quiz Answers Today - 02 OCT 2020

Question 1. In which year was Mahatma Gandhi nominated for the Nobel Prize for the first time?

Answer 1. 1937


Question 2. On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer 2. 12th March 1930


Question 3. Which leader did Mahatma Gandhi call the ‘Prince among Patriots’?

Answer 3. Netaji Subhas Chandra Bose


Question 4. Gandhi was nominated for the Nobel Peace prize _____ times and the committee regrets not giving him the Nobel Peace prize to this day.

Answer 4. 5


Question 5. Mahatma Gandhi shares his birthday with which Indian prime minister?

Answer 5. Lal Bahadur Shastri


Question 6. Which of these books was NOT written by Mahatma Gandhi?

Answer 6. Long Walk to Freedom


Question 7. The book ‘Unto This Last’ greatly captivated and transformed Gandhiji. So much so that he translated it into Gujarati. Who was its author??

Answer 7. John Ruskin


Amazon Daily Quiz Answers Today - 01 OCT 2020

Question 1. Which object grants the superhero, Green Lantern, his extraordinary powers?

Answer 1. A ring


Question 2. The novel, White Tiger, won the Man Booker prize in 2008, and was the debut novel of an Indian-born author. Who wrote it?

Answer 2. Arvind Adiga


Question 3. What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?

Answer 3. Tittle


Question 4. Famous British actress ‘Lena Headey’ was born on 3rd October 1973. Which character does she play in the famous HBO series ‘Game Of Thrones’?

Answer 4. Cersei Lannister


Question 5. She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Answer 5. Savitribai Phule

Post a Comment

Previous Post Next Post